Krimpfolie

Zoekt u een geschikte manier om uw steiger, een groot object of een locatie te beschermen tegen invloeden van buitenaf? Zoek dan niet langer en maak gebruik van de inventieve krimpfolie van Qualitykrimpfolie. Wij zijn specialisten in het inpakken met krimpfolie en hebben een hoge kwaliteit krimpfolie ontwikkeld voor verschillende toepassingen.

De water-, wind-, en stofdichte eigenschappen van de gebruikte folie zorgen voor een beschermende laag. Hierdoor zijn talloze toepassingen denkbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Door het inpakken van steigers bij bouwprojecten wordt bij slecht weer een doorwerkomgeving gecreëerd. Ook opwaaiend stof en zand wordt geweerd. De folie kan honderden kilo’s per strekkende meter aan en zal de meeste weersomstandigheden doorstaan.

Het wrappen van bouwwerken, schepen en machines zorgt ervoor dat deze beschermd blijven. Zo kan er veilig transport plaatsvinden of kunnen objecten ’s winters worden opgeslagen in krimpfolie.

Steigers

U kunt onze krimpfolie onder andere gebruiken als inpakmateriaal voor uw steigers. Meer informatie over het inpakken van steigers met krimpfolie vindt u hier.

Objecten

Soms moeten objecten vervoerd worden over land, water of in de lucht en mogen ze niet beschadigen. Dan kunt u ervoor kiezen ze te laten inpakken met krimpfolie. Met krimpfolie wordt uw boot of jacht beschermd tegen weersinvloeden en andere beschadigingen. Het kan ook zijn dat u uw caravan of boot wilt stallen voor enkele weken of zelfs maanden. Een overdekte stalling is erg duur. Hoge kosten kunnen voorkomen worden door het object te laten inpakken met krimpfolie. U kunt het naderhand gemakkelijk verwijderen en het ziet er net zo mooi uit als toen u het liet inpakken. Dus ook als u geen zin heeft om veel geld te betalen voor een overdekte stalling, dan biedt krimpfolie de ideale uitkomst.

Diverse objecten kunnen met krimpfolie worden ingepakt. Tevens is er de mogelijkheid om in de folie een deur, raam of een ventilatieflap aan te brengen die weer afsluitbaar is. Met één van deze oplossingen hoeft de folie niet kapot gesneden te worden in het geval dat de douane het object van binnen moet controleren of u iets binnen vergeten bent. Niets is te groot of te klein om ingepakt te worden door Qualitykrimpfolie. Informeert u alstublieft naar de mogelijkheden.

Evenementen

Heeft u een evenement op het programma staan en bent u bang voor de weersomstandigheden? Overkap uw ruimte dan met onze krimpfolie. U kunt ook een tent van steigermateriaal laten bouwen in elke vorm, hoogte, breedte en lengte en deze vervolgens met krimpfolie bedekken. Zo kunt u gegarandeerd genieten van een droog evenement of feest. Meer informatie over het inpakken van een evenement met krimpfolie vindt u hier

Een kanttekening is echter wel dat het boven windkracht 4 Bft en met regenbuien NIET mogelijk is om buiten iets te laten inpakken.