Veiligheid en bescherming: gebouw inpakken met folie

Wellicht heeft u het wel eens ergens gezien: een compleet bouwwerk omwikkeld met plastic. Een gebouw inpakken met krimpfolie zorgt voor uitstekende bescherming tijdens de bouw of verbouw. Quality Krimpfolie is hét bedrijf voor het inpakken van uw huis of gebouw. Wij hebben alles in huis om grote en kleine projecten snel voor u te realiseren tegen zeer concurrerende tarieven. Bij deze scherpe prijzen horen uiteraard wel goede materialen. Om dit te kunnen garanderen hebben wij verschillende contacten met bedrijven en toeleveranciers. Samen zijn wij altijd op zoek naar de beste krimpfolie en kunnen wij ook uw gebouw inpakken op professionele wijze.

Naast kwaliteit vinden wij service voor particulieren en bedrijven uiteraard erg belangrijk. Wij zullen daarom altijd verder gaan en ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Wij regelen alles tot in de puntjes en pakken uw project op vakkundige wijze in. Als u meer wilt weten over de vele mogelijkheden, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Met een vrijblijvend advies en een vrijblijvende offerte bent u direct op de hoogte van de kosten die het inpakken van een gebouw met zich mee zal brengen.

Voordelen van een gebouw wrappen

Er zijn tal van redenen te noemen om een gebouw met krimpfolie in te pakken. De mogelijke toepassingen zijn heel divers. Folie wordt zowel bij verbouw aan de buitenkant als aan de binnenzijde gebruikt. Wij kunnen uw gebouw inpakken vanaf de grond, maar bieden ook mogelijkheden om folie op hoogte aan te laten brengen. Dankzij onze diensten bent u verzekerd van optimale stevigheid en bescherming tegen allerlei invloeden van buitenaf. Wij sommen op wat de voordelen van een gebouw wrappen zijn:

 

  • Flexibel en snel aan te brengen
  • Goedkoop in aanschaf
  • Recyclebaar
  • Droge werkplek
  • Waterafstotend
  • Bescherming tegen wind en stof
  • Brandwerende functie
  • Niet slecht voor het milieu

Gebouw inpakken? Bel ons!

Bent u van plan om uw gebouw te laten inpakken? Neem contact met ons op en stel ons op de hoogte van uw plannen. Samen met u kunnen wij namelijk kijken wat de beste opties zijn. Met een deskundig advies kunnen we zo tot een totaaloplossing komen. Bovendien kunt u bij ons altijd rekenen op een vrijblijvende offerte en weet u dus vooraf al waar u aan toe bent. Uw gebouw inpakken? Bel of mail ons vandaag nog voor de mogelijkheden!