Krimpfolie op evenementen

De praktische toepassingen van krimpfolie zijn niet beperkt tot bouwprojecten of de opslag van objecten. Omdat wij vrijwel alles kunnen inpakken worden wij regelmatig ingeschakeld om op evenementen in actie te komen. Net als bij steigers zorgt wrapping bij een evenement voor een afgeschermde, veilige en droge werkplek. Dit kan zowel voor het personeel achter de schermen, als voor artiesten en publiek zijn. Wij kunnen u helpen om bijvoorbeeld een feest- of festivalterrein gebruiksklaar te maken. Bij slecht weer zorgen wij dat uw evenement onverhinderd kan plaatsvinden.

Krimpfolie toepassingen

Wellicht heeft u eerder gebruikt gemaakt van krimpfolie toepassingen. Bij Quality Krimpfolie is heel veel mogelijk. De folie kan op de grond en in de hoogte aangebracht worden, op zowel kleine als zeer grote oppervlakken. Denk bijvoorbeeld aan de volgende krimpfolie toepassingen:

 

  • Podiumdak van krimpfolie
  • Licht- en geluidsapparatuur afschermen
  • Stellages inpakken
  • Hekwerk wrappen

Wrapping voor uw evenement

Neem contact met ons op om de opties voor wrapping voor uw evenement te bespreken. Wij gaan graag in overleg welke toepassingen bij uw specifieke situatie het meest geschikt zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we goed instaat om met u mee te denken. Uiteraard is het mogelijk om alvast een vrijblijvende offerte aan te vragen voor wrapping voor uw evenement.