Laat uw steiger op een professionele wijze inpakken

Krimpfolie wordt veel gebruikt in de steigerbouw en zorgt voor een goede afscherming van weersinvloeden van buiten. Door uw steigers in te laten pakken met krimpfolie, kunt u blijven werken onder alle weersomstandigheden. De krimpfolie beschermt tegen regen en wind en wanneer u ervoor kiest om een kapconstructie te laten plaatsen, dan kunnen uw mensen volledig droog werken. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor op bouwsteigers. In de wintermaanden kunt u er zelfs voor kiezen om heaters op de steigers te plaatsen. De krimpfolie zal de warmte van de heaters binnenhouden, waardoor de temperatuur op de steigers aangenaam is. Doordat de krimpfolie uw werknemers de gelegenheid biedt om door te kunnen blijven werken, zal dit u een flinke tijds- en kostenbesparing opleveren.

Industrieel gezien bestaan er andere wensen om krimpfolie toe te passen. Het vrijkomen van stof door stralen en coaten wordt op deze manier tot een minimum beperkt. Milieu en gezondheidsrisico’s worden hierdoor verminderd, en met name bij infrastructurele werken wordt het toepassen van krimpfolie vaak voorgeschreven door de opdrachtgever.

Vele mogelijkheden van krimpfolie

Niet alleen is krimpfolie voor steigers uitermate geschikt voor verletbestrijding, het heeft veel meer voordelen:

  • Het is snel aan te brengen en makkelijk te verwijderen;
  • Het is zeer sterk materiaal;
  • Het beschermt tegen de zon;
  • Het is stofdicht;
  • Het is milieuvriendelijk;
  • Laswerk, asbestwerkzaamheden en spuit en straalwerkzaamheden kunnen uitgevoerd worden.
  • Krimpfolie is goedkoop en tevens recyclebaar.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van krimpfolie voor uw steiger? U kunt ons altijd bellen of contact opnemen per e-mail voor uw specifieke project. Uiteraard zullen wij u van deskundig advies voorzien en indien gewenst alles voor u uitvoeren. Graag maken wij het voor u inzichtelijk. Daarom kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte, die geheel op maat voor u wordt gemaakt. Krimpfolie is relatief goedkoop aan te schaffen en kan dus ook bij uw project voor de meeste scherpe tarieven geplaatst worden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek ook alle voordelen van een krimpfolie oplossing.