Krimpfolie lijm

Steeds vaker komt het voor dat er in de industrie niet meer met open vlam gewerkt mag worden. Daarom werd het noodzakelijk om met een alternatief voor het versmelten van krimpfolie te komen. Dit alternatief is er in de vorm van een lijm die erg geschikt is voor het verlijmen van PE Krimpfolie.

Deze lijm is uniek in zijn soort, omdat hij aromaat vrij is, wat betekent dat er geen schadelijke dampen vrij komen tijdens het spuiten van de lijm. Het is niet schadelijk voor het milieu. Deze lijm heeft als voordeel dat het bijna net zo sterk is als het versmelten van de folie.

Bovendien kan het op alles worden aangebracht; de folie kan vastgelijmd worden aan beton, aan staal of aan een ander stuk folie. Na het verlijmen wordt de folie door middel van een aandrukrol stevig aangedrukt, waardoor de lijm zich nog beter hecht.

Overmatige lijm of lijmresten na het verwijderen vande folie is heel goed te verwijderen met speciaal ontwikkelde CITRONEL.

U kunt de specificaties en de verwerkingsinstructies van de krimpfolielijm en de CITRONEL bij ons opvragen, dan sturen wij die per mail graag naar u toe.

Vraag nu informatie over krimpfolielijm aan!

Wilt u meer over onze krimpfolielijm weten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Belt u geheel vrijblijvend naar +31 (0) 6. 28 28 40 44, of mail naar info@qualitykrimpfolie.nl Uiteraard kunt u ook van het contactformulier gebruik maken. Wij zijn u graag van dienst!