Inpakken en sealen van boten, veel goedkoper dan een stalling!

Het inpakken van boten is een zeer goed alternatief voor het stallen van uw boot in de winter. In plaats van hoge stallingkosten te maken, kunt u uw boot in uw eigen omgeving ingepakt laten staan en heeft u altijd de beschikking over de boot. Door krimpfolie te gebruiken is uw boot beschermd tegen alle vormen van weer en wind, dit zorgt ervoor dat u tijdens de winter geen omkijken heeft naar uw boot. Is dat niet ideaal? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Krimpfolie is de nieuwe trend onder booteigenaren

Het inpakken van boten door middel van krimpfolie is een opkomende trend bij booteigenaren. Niet alleen bij booteigenaren want we zien steeds meer objecten voor de winter ingepakt worden met krimpfolie. Naast dat het geld besparend is, kunt u ook nog eens zelf toezicht houden op uw boot.
U kunt hem bijvoorbeeld gewoon de hele winter op uw terrein  laten staan. Tevens is het mogelijk om een ‘deur’ te laten monteren in de krimpfolie, waardoor u altijd in uw boot kunt komen.

Bescherm uw boot tegen weer en wind!

Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit krimpfolie en lijm. Hierdoor is uw boot beschermd tegen het veranderlijke weer van Nederland. Geen enkele boot is te groot of te klein om in te pakken.. Uw boot inpakken? Met krimpfolie is uw boot de gehele winter beschermd tegen regen, sneeuw, wind, hagel, vuil en uv-straling. Daarnaast kan het inpakken van boten ook nog eens brandwerend werken waardoor uw boot extra beschermd is!

Bent u benieuwd naar de kosten of de mogelijkheden om uw boot in te pakken? U kunt contact met ons opnemen via +31 (0)6 28 28 40 44, info@qualitykrimpfolie.nl of via ons contactformulier. Mogen wij voor uw boot zorgen deze winter?

Vele mogelijkheden van krimpfolie

Niet alleen is krimpfolie voor boten uitermate geschikt voor vocht- en vuilbescherming, het heeft veel meer voordelen:

  • Het is snel aan te brengen en makkelijk te verwijderen;
  • Ideale bescherming tijdens transport van uw boot of jacht
  • Het is zeer sterk materiaal;
  • Het beschermt tegen de zon;
  • Het is stofdicht;
  • Het is milieuvriendelijk;
  • Krimpfolie is goedkoop en tevens recyclebaar

Direct contact